Staňte se našimi fanoušky na:

Květák s brynzovou omáčkou

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Květák omyjeme a rozdělíme na růžičky.Uvaříme ve slané vodě, přendáme na talíř a do vývaru dáme lžičku másla a přivedeme k varu. Mouku rozředíme mlékem a za stálého míchání přivedeme k varu. Omáčku povaříme asi 10 minut a přidáme brynzu. Přivedeme k varu, odstavíme a opepříme. Hotovou omáčkou zalijeme květák. Podáváme horké a posypané nasekanou petrželkou. Jako přílohu podáváme brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!