Staňte se našimi fanoušky na:

Krůta na smetaně

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kousky masa osolíme, na oleji osmahneme cibulku, maso opečeme ze všech stran, podlijeme horkou vodou a dusíme. Když změkne, zahustíme omáčku hladkou moukou rozkvedlanou ve vodě a necháme ještě povařit. Nakonec přidáme smetanu, omáčku necháme přejít varem, ale hned odstavíme. Podle chuti okyselíme citronem. Podáváme s houskovým knedlíkem a brusinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |24. února 2017
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!