Staňte se našimi fanoušky na:

Křupavé sardinky v mátě

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sardinky, citronovou kůru, olivový olej, česnek, mátu, sůl a pepř dejte do mísy a promíchejte, aby se ryby daly obalit směsí. Nechte v chladu marinovat alespoň 30 minut. Pak sardinky obalte v hladké mouce. Rozpalte pánev s nepřilnavým dnem, vlijte 1cm slunečnicového oleje a osmažte sardinky dozlatova a dokřupava.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!