Staňte se našimi fanoušky na:

Cejn s vinnou omáčkou

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Suroviny na vývar zalijte půl litrem vody a 15 minut povařte. Přeceďte a dejte stranou. Cejna omyjte, očistěte a osolte zvenku i zevnitř. Do břišní dutiny vložte bylinky a rybu dejte do pekáčku vyloženého papírem na pečení, pokropte olivovým olejem a dejte při 200°C péct na 15-20 minut. Ve vyšší pánvičce svařte vývar s bílým vínem na hustší sirup, dosolte a nechte trochu vychladnout. Pak vmíchejte créme fraiche a omáčkou zalijte rybu. Podávejte s čerstvou bagetou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!