Staňte se našimi fanoušky na:

Krkonošské kyselo z Jestřabí

Autor receptu: Horalka (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kvásek si předem namočíme do vody, aby byl pěkně potopený. Nejlépe namáčet den předem. Do hrnce dáme vařit houby (sušené předem namočíme), přidáme sůl a kmín. Když jsou houby uvařené,tak přilijeme rozmixovaný kvásek a uvedeme do varu. Musíme často promíchávat, kvásek se rád přichytává na dno.Dáme si také vařit brambory ve slupce. Mezitím osmažíme cibulku pěkně do zlata, vsypeme do polévky. Na stejné pánvi umícháme vajíčka, musí být tuhá a také je přidáme do polévky. Necháme přejít kratičkým varem, dochutíme solí a je hotovo. Uvařené brambory dáme na mísu a každý si bere dle chuti, buď se přikusují a nebo se nakrájejí do talíře.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peťa:-) |27. června 2013
to je bašta! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!