Staňte se našimi fanoušky na:

Krakonošova specialitka

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bramboráčky: Brambory nastrouháme najemno, osolíme je a pak z nich vymačkáme tekutinu, zalijeme je horkým mlékem, přidáme mouku, 1 vejce, utřený česnek, majoránku, kmín, pepř a sůl. Vše promícháme, na pánvi rozehřejeme tuk a usmažíme menší placky dozlatova. Houbová směs: Očištěné houby nakrájíme na kousky, v kastrolu rozehřejeme máslo a houby na něm podusíme doměkka. Pak přidáme nasekanou cibulku, vejce, sůl a směs mícháme, dokud se vejce nesrazí. Rozprostřeme ji na bramboráčky a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Anulka|16. května 2013
moc pěkné Odpovědět
Koci|16. května 2013
vyzkouším :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!