Staňte se našimi fanoušky na:

Játrovka s hráškem

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do kastrůlku si dáme sádlo a na něho teleninu a játra a dusíme. Přidáme strouhanou housku a smažíme, pak to vše na masovém stojku umeleme a vše dáme do horkého vývaru a povaříme. Procedíme, okořeníme pepřem, muškátovým oříškem a sekanou pažitkou. Do polévky dáme osmahnutý sterilovaný hrášek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.vrbicka |7. června 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!