Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodové variace

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • cukr krupice
  • bílý jogurt
  • šlehačka
  • libovolné množství jahod
  • kandované ovoce
  • pomeranč
  • rybíz
  • čokoláda
  • mandle
  • ořechová poleva
  • pistáciové oříšky
  • vlašské ořechy
  • karamel
  • želatina

Pracovní postup:

  1. ČOKOLÁDOVÉ : jahody namočíme do vlažné rozpuštěné čokolády, posypeme plátky mandlí a necháme v chladničce ztuhnout.
  2. BAREVNÉ: jahody potřeme rozpuštěnou želatinou a obalíme v krupicovém cukru a nasekaném kandovaném ovoci.
  3. ŠLEHAČKOVÉ: jahody podáváme se šlehačkou a zmrazeným drobným ovocem (např.rybízem), ozdobené lístky máty.
  4. OŘECHOVÉ: jahody namáčíme do ořechové polevy na dorty, posypeme je nasekanými vlašskými ořechy a necháme v chladničce ztuhnout.
  5. KARAMELOVÉ: jahody namáčíme v tekutém, částečně vychladlém karamelu, pak je obalíme v nasekaných pistáciových oříšcích a necháme v chladu ztuhnout.
  6. JOGURTOVÉ: jahody podáváme s našlehaným jogurtem a kousky nakrájeného pomeranče.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |28. května 2013
super tipy Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!