Staňte se našimi fanoušky na:

Hradecká česnečka

Autor receptu: +Bábrle+ (1284 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na drobno nakrájenou slaninu a špek orestujeme na pánvi. Když jsou kostičky dobře osmahnuté, přidáme malé kostičky cibule. Pokud je tuku málo, přidáme sádlo (může být i se škvarky) a necháme vše restovat dohněda. Pak přidáme prolisovaný česnek, krátce osmahneme a zalijeme horkou vodou, vhodíme kostičku masoxu,osolíme,opepříme a okmínujeme. Pár minut před dovařením přidáme majoránku. Do hotové polévky na talíři přidáme z tvrdšího chleba opečené kostičky, které jsme postříkali kapkami maggi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

evahu |6. ledna 2013
dobrá polévka Odpovědět
Georgina |3. ledna 2013
supr na zahřátí Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!