Staňte se našimi fanoušky na:

Hrachová polévka z restaurace

Autor receptu: L-enny (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
33× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hrách namočíme do vody přes noc a druhý den ho dáme vařit v té samé vodě, ve které se namáčel.Vodu nesolíme. Ze sádla a mouky připravíme zásmažku a za neustálého míchání ji zalijeme vlažnou vodou a přivedeme k varu. Přidáme mletý pepř, majoránku a vaříme alespoň deset minut. Potom přidáme hrách a opět vaříme minimálně deset minut za občasného míchání. Ke konci varu přidáme do polévky česnek a sůl, krátce povaříme. Kdo chce, může ještě přidat polévkové koření typu Kuchárek nebo Vegeta.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Gabrielle |20. června 2013
super Odpovědět
Vladenka |9. června 2013
výborné Odpovědět
miri3 |8. června 2013
vypadá moc výborně Odpovědět
petra.konfrstova |4. června 2013
dovolila jsem si přidat fotku:-)) Odpovědět
MarkyzaM |2. června 2013
vypadá lákavě Odpovědět
Trrri |30. května 2013
přidávám do oblíbených :) Odpovědět
ssupperr |27. května 2013
vyzkousím!!! Odpovědět
Michi |23. května 2013
like Odpovědět
AdyDari |23. května 2013
taky zkusím, vypadá lákavě! :) Odpovědět
pajunc |22. května 2013
dělám podobně, je výborná :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!