Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí svíčková s čokoládou

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hodně osolte a opepřete hovězí maso. Ve velké pánvi nechte maso 8-10 minut ze všech stran na másle opéct a srazit, aby zhnědlo. Přidejte cibuli a česnek a na středním ohni je restujte cca 5 minut, až cibule změkne. Přilijte vodu a víno. Zakryjte a duste na mírném plameni 15 minut. Přidejte čokoládu a duste dál 15-30 minut, až maso změkne. Nakrájejte maso na tenké plátky a posypejte ho petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |26. února 2013
zajímavé :) Odpovědět
liza |9. ledna 2013
zajímavý recept Odpovědět
Jirka007|13. července 2013
to je nějaké ofocené foto? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!