Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso s pórkem a řapíkatým celerem

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(9 hlasů)
Ohodnotit recept
32× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z oleje, drobně nakrájeného pórku, sójové omáčky, koření, 1 kávové lžičky škrobu a soli podle chuti si připravíme marinádu. Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, potřeme marinádou, dáme do nádoby s poklicí a uložíme do lednice do druhého dne. Na pánev dáme trošku oleje a maso na něm z obou dvou stran opečeme. Maso dáme do hrnce, přidáme na malé kousky nakrájený celer, zalijeme vývarem a podle chuti osolíme. Přikryjeme poklicí a dusíme doměkka. Během dušení podléváme vývarem, pokud se vypařil. Měkké maso ze šťávy vytáhneme a šťávu zahustíme škrobem, rozmíchaným v trošce vody. Příloha: těstoviny, rýže, brambor.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucka9 |28. března 2013
vyzkouším Odpovědět
miri3 |10. března 2013
vypadá to dobře, vyzkouším Odpovědět
dajul |22. února 2013
vyzkouším o víkendu Odpovědět
zuzi |19. února 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
sojka30 |23. ledna 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
jola |23. ledna 2013
vypadá to moc dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!