Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso dušené s fazolkami

Autor receptu: honzíček (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso na plátek osolíme a nasucho opečeme,podlijeme vývarem a dusíme.Zvlášt upražíme suchou mouku,zředíme mlékem a nalijem k poloměkkému masu.Maso vyjmout do omáčky vložíme nakrájené na kousky scezené fazolky.Prohřejem s masem a zjemníme máslem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sari |17. května 2013
hm aha dieta Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!