Staňte se našimi fanoušky na:

Pivovarský bůček

Autor receptu: Mišička (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Bůček nakrájíme na plátky o tlouštce asi 1cm,lehce naklepeme,osolíme.Na oleji zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli,přidáme maso a opečeme.Podlijeme zředěným pivem,přidáme česnek utřený se solí,koření a dusíme doměkka.Před dokončením přidáme lžíci strouhanky,zbytek piva a povaříme.Porce bůčků přelijeme štávou,posypeme nastrouhaným sýrem a petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cvrcek |20. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
Gabrielle |19. června 2013
ráda vyzkouším něco nového, díky za recept :) Odpovědět
iva.vecerova |21. května 2013
dobrota Odpovědět
gwendy |17. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
petra.konfrstova |17. května 2013
něco pro manžela:-))) Odpovědět
PetaDomca |17. května 2013
bůček miluju jakkoli :) Odpovědět
araw |17. května 2013
Vypadá to božsky :-)) Odpovědět
darina.studenkova.5 |17. května 2013
to by si manžel dal.... Odpovědět
mamina1985 |16. května 2013
ukládám Odpovědět
eviti |16. května 2013
to bude dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!