Staňte se našimi fanoušky na:

Horká čokoláda z Francie

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |17. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Lucinka |17. července 2013
Určitě vyzkouším :) Odpovědět
jitulka |1. června 2013
ukládám Odpovědět
sarka.tuslova |1. června 2013
Musím vyzkoušet :o) Odpovědět
petra.konfrstova |1. června 2013
zajímavé!!! Odpovědět
mamina1985 |1. června 2013
ukládám Odpovědět
lucie.l.farova |1. června 2013
super Odpovědět
VELKAKOKI |1. června 2013
Kardamom je po šafránu a vanilce třetím nejdražším kořením na světě . Používá se jako sladké koření, působí protizánětlivě. Odpovědět
Barficka |1. června 2013
mňamka Odpovědět
MarkyzaM |1. června 2013
Prosim co je to ten kardanom? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!