Staňte se našimi fanoušky na:

Jahody v medovém šampaňském

Autor receptu: orlíček (133 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Med rozmícháme s několika lžícemi šampaňského a sirupem. Jednu lžíci vlijeme na dno vychlazených vysokých sklenek o obsahu asi 3 dl. Přidáme opláchnuté jahody a dolijeme je zbylým ochuceným medem. Sklenice uložíme asi na 30 minut do chladničky a pak je dolijeme dobře vychlazeným šampaňským. Podáváme s brčkem a míchátkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |29. dubna 2013
Vypadá to dobře, vyzkouším. Odpovědět
jitu3ka|28. dubna 2013
jahůdky a šampašké... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!