Staňte se našimi fanoušky na:

Holanský řízek

Autor receptu: george.holan (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mleté maso den předem dáme do mísy a zalijeme smetanou, aby bylo z části potopené (na 500 g mletého 1 kelímek smetany ). Z této dávky jsem měl 16 bochánků . Druhý den mléko slejeme ( většinou se nám z velké části vpilo do masa ), přidáme nahrubo nastruhaný sýr, okořeníme a tvoříme malé bochánky a obalujeme ve strouhance, nebo můžeme obalit v trojobalu. Pečeme na rozpálém oleji do zlatova a poté pokládáme na papírový ubrousek, aby se nám odsál přebytečný tuk. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |22. května 2013
super Odpovědět
A |12. května 2013
jen to čtu , už ho chci Odpovědět
klara4 |13. února 2013
dala bych si Odpovědět
+Bábrle+ |21. prosince 2012
Děláme ho trochu jinak, ale tento určitě vyzkouším Odpovědět
planeta |29. listopadu 2012
vyzkouším, recept se mi líbí Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!