Staňte se našimi fanoušky na:

Gnocchi zapečené s mozzarellou

Autor receptu: vii (47 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
59× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve velké pánvi zahřejeme olej a doměkka na něm smahneme cibuli a papriku (asi 4 minuty). Vmícháme prolisovaný česnek a ještě minutu opékáme. Pak přidáme rajčata a gnocchi. 15 minut necháme zvolna vařit, občas zamícháme, aby gnocchi změkly. Omáčka nám krásně zhoustne. Poté osolíme, opepříme, vmícháme bazalku a směs přendáme do zapékací mísy. Mezitím jsme si rozpálili gril. Poklademe plátky mozzarelly a 5-6 minut zapékáme pod grilem, aby sýr zezlátl. Toto množství vystačí na cca 3 porce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana 9|20. ledna 2014
výborné Odpovědět
Iva.Bube|19. dubna 2013
Super nápad, vyzkouším, děkuji. Gnocchi dělám se špenátem, kuř.masem, smetanou a česnekem. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!