Staňte se našimi fanoušky na:

Gnocchi zapečené s mozzarellou

Autor receptu: vii (47 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
59× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve velké pánvi zahřejeme olej a doměkka na něm smahneme cibuli a papriku (asi 4 minuty). Vmícháme prolisovaný česnek a ještě minutu opékáme. Pak přidáme rajčata a gnocchi. 15 minut necháme zvolna vařit, občas zamícháme, aby gnocchi změkly. Omáčka nám krásně zhoustne. Poté osolíme, opepříme, vmícháme bazalku a směs přendáme do zapékací mísy. Mezitím jsme si rozpálili gril. Poklademe plátky mozzarelly a 5-6 minut zapékáme pod grilem, aby sýr zezlátl. Toto množství vystačí na cca 3 porce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |13. května 2013
určitě vyzkouším, už mě nebaví pořád jíst noky jsen se sýrovou omáčkou :-D Odpovědět
freya |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
mikotka |19. dubna 2013
také děkuji za jinou variantu,u nás jsou se špenátem,tohle bude super Odpovědět
T3r3z |17. dubna 2013
Vypadá to skvěle, dělávám s těstovinami. Vyzkouším i s gnocchemi :-) Odpovědět
pajunc |17. dubna 2013
určitě výborné, gnocchi dělám obvykle zapečené se špenátem, toto je super inspirace :-) Odpovědět
lucy3 |17. dubna 2013
dobrata Odpovědět
hana.novakova.1441|2. června 2015
Taky ukládám Odpovědět
milena.kosatkova.7|18. března 2015
RÁDA VYZKOUŠÍM Odpovědět
Jindrouš91|10. února 2015
Vyzkouším ale asi si tam přidám hovězí maso :))) Odpovědět
Domingezka|9. února 2015
Tak to vypadá úžasně, určitě vyzkouším :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!