Staňte se našimi fanoušky na:

Frappe de Paris

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvaříme velmi silnou kávu, nalijeme ji do džbánu a přidáme skořici, hřebíček a nové koření. Necháme alespoň hodinu chladit. Po ochlazení nalijeme přes sítko do mixéru. Přidáme smetanu, kostky ledu a cukr. Mixujeme, dokud se přísady nespojí a nezpění. Nalijeme do vychlazených sklenic a posypeme nastrouhanou čokoládou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

joko |9. ledna 2014
ukladam Odpovědět
jaroslav.hulka |5. ledna 2014
A podlil bych to asi 1 dl rum nebo bacardi Odpovědět
Kiki.18|25. ledna 2014
dávám do oblíbených..:) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!