Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolové lusky po Švýcarsku

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Slaninu nakrájíme na kostičky, necháme na kastrole osmahnout, pak přidáme máslo a do horkého tuku vložíme očištěné, na kousky pokrájené fazolové lusky. Přidáme česnek utřený se solí a fazolové lusky dusíme mírně podlité vodou až změknou. Podáváme obložené vařenými brambory s kmínem a solí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |23. září 2014
udělám hned Odpovědět
milmach |9. srpna 2013
dobré Odpovědět
Michi |8. srpna 2013
like Odpovědět
Lucinka |21. července 2013
Recept vypadá opravdu dobře :) Odpovědět
Mona22 |4. června 2013
vyzkouším Odpovědět
nikita066 |4. května 2013
pod tím máš ještě kuřecí steak že, mňamka Odpovědět
3Katka3 |6. dubna 2013
hned bych si dala :) Odpovědět
Uzzi1 |17. ledna 2013
ňam, vypadá to krásně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!