Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolkový guláš s vepřovým masem

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostičky a pokrájíme cibuli. V nádobě rozehřejeme tuk a maso opečeme dohněda, přidáme cibuli, česnek (pokrájený), osolíme, opepříme, přidáme vývar či masox a asi 30 minut povaříme. Fazolky nakrájíme asi na 2-3 cm proužky, přidáme k masu a asi 15 minut vaříme. V zakysané smetaně rozmícháme mouku a jídlo zahustíme, dochutíme a přidáme saturejku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!