Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí pizza se slaninou a hráškem

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Droždí rozpustíme ve vlažné vodě, přidáme cukr a necháme vzejít kvásek. Ten smícháme s vysokolepkovou moukou (označena jako mouka na pizzu), olejem a špetkou soli. Těsto necháme 45 minut kynout. Těsto rozdělíme na 3 části, z každé vytáhneme placku a položíme na plech s pečícím papírem. Potřeme mascarpone, poklademe plátky slaniny, posypeme hráškem a mungo fazolemi, opepříme. Pečeme asi 8 minut na 220°C, hotovou pizzu posypeme petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!