Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí kečup

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata nakrájet, za občasného míchání podusit (asi 1/2 hodiny). Pak přidat koření a ještě chvilku podusit. Zchladit, rozmixovat a protlačit přes cedník. Znovu vařit (bez pokličky) do zhoustnutí. Ještě horký plnit do předehřátých sklenic, zavíčkovat, obrátit dnem vzhůru a nechat zchladit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

allys89 |11. září 2013
super ;) Odpovědět
maruskaji |27. května 2013
ukládám Odpovědět
trnecek |21. ledna 2013
taky jsem dělávala Odpovědět
david.kruml.1 |11. ledna 2013
kdysi dávno jsem to zkoušel ale nebylo to ono Odpovědět
Uzzi1 |9. ledna 2013
je výborný Odpovědět
mysulik|5. března 2013
krásná fotka, s tím miminkem v pozadí, máte hezké mimi :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!