Staňte se našimi fanoušky na:

Cukrářská bábovka

Autor receptu: maka (235 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žloutky vyšleháme se sádlem a cukrem do pěny. Přidáme kůru, rozinky, mléko, mouku s práškem do pečiva a lehce zamícháme tuhý sníh z bílků. Dáme do dobře vymazané a vysypané bábovkové formy a pečeme při teplotě 170C. Hotovou bábovku štědře pocukrujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |6. května 2013
zkusím Odpovědět
J |6. května 2013
vyzkousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!