Staňte se našimi fanoušky na:

Citrusová bábovka

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žloutky utřeme s cukrem, přidáme olivový olej, mléko, dezertní víno, citrónovou a pomerančovou kůru. Smícháme sušené droždí s moukou a postupně vše přidáme do žloutkové směsi. Z bílků ušleháme sníh a také ho přidáme do těsta. Pečeme ve vymazané a vysypané bábovkové formě při 180 – 200 °C 45 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |24. května 2013
ukládam Odpovědět
planeta |13. května 2013
dobrá klasika Odpovědět
tepito |6. května 2013
zkusím .. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!