Staňte se našimi fanoušky na:

Chřestový koláč*

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Chřestový koláč se připravuje stejně jako "Cibulový koláč" (najdete v mých receptech). Chřest uvařte v páře a odkrojte vše až na zelené špičky. nechte je od špičky 8 cm dlouhé a osmažte je na másle. Pak je smíchejte s vejci, sýrem, olejem, solí a pepřem - dál pokračujte podle návodu na Cibulový koláč. Stejným způsobem lze na náplň použít fazolové lusky (asi 800g), uvařené a krátce osmahnuté na másle, nebo stejné množství žampionů, zprudka osmažených během 7-8 minut se 4 lžícemi extra panenského olivového oleje, 2 stroužky jemně nasekaného česneku a 2 lžícemi nasekané petrželky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!