Staňte se našimi fanoušky na:

Chalupářská tlačenka

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěnou vepřovou hlavu a jazyky uvaříme do poloměkka, vepřové kůže vaříme zvlášť úplně do měkka. Uvařenou halvu vykostíme a nakrájíme. Vařené jazyky sloupneme u kůže, zbavíme drobných kosí a chrupavek a také pokrájíme. Uvařené kůže umeleme na jemno. Umleté kůže a nakrájené maso z hlavy a jazyků vložíme do nádoby, přidáme vlažný vývar z vepřového masa, procezenou vepřovou krev, osolíme, okořeníme a promícháme. Plníme do připravených obalů a dobře zavážeme. vaříme v asi 80 stupňů teplé vodě, po dobu asi 2,5 hodiny, podle velikosti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |24. května 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!