Staňte se našimi fanoušky na:

Černý kořen dušený

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Opláchnutý černý kořen oškrábeme, ihned dáme do okyselené vody, potom přeložíme do studené okyselené vody a uvaříme téměř do měkka. Vařený kořen ocedíme, po okapání pokrájíme na kolečka, vložíme je na rozehřáté máslo a podusíme do měkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |13. června 2013
Woow...tak to vůbec neznám Odpovědět
david.kruml.1 |6. června 2013
když jsem byl malý babička z něho dělala salát, ale takhle to neznám musím zkusit, už jsem černý kořen viděl i v obchodě Odpovědět
jana.remkova.7 |8. února 2013
Taky jsem to ještě nejedla, myslela jsem, že to jsou klobásy!:-)))) Odpovědět
DAMI |29. ledna 2013
zajímavý recept Odpovědět
liza |27. ledna 2013
tak to jem ještě nejedla, ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!