Staňte se našimi fanoušky na:

Celozrnný knedlík

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku zalijeme kváskem, přidáme sůl a lžíci oleje. Vypracujeme tužší těsto, které necháme vykynout. Z připraveného těsta vytvoříme knedlíky, které necháme 5 až 10 minut odpočinout a vaříme je 15 minut v páře. Pokud knedlíky špatně drží tvar můžeme po vykynutí těsta přidat na kousky nakrájený rohlík.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |1. června 2016
zkusím Odpovědět
Anna1960 |11. května 2013
dělám ze špaldové a celozrnné a je dobrý Odpovědět
hadicevlcice|2. června 2016
Dekuji vyzkousim. * Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!