Staňte se našimi fanoušky na:

Buřtguláš

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Do hluboké pánve dáme sádlo, na něm osmažíme dvě pokrájené cibule a přidáme na tenké plátky rozkrájenou uzeninu. Společně smažíme tak dlouho, dokud párky nepustí šťávu. Odstavíme z přímého ohně a vmícháme papriku. Nesmí ztmavnout, jinak zhořkne. Podlijeme trochou vody a společně dusíme ještě asi 15 minut. Potom buď zahustíme moukou, nebo vmícháme obsah sáčku, rozmíchaný ve studené vodě. což je rychlejší, protože mouku musíme aspoň 20 minut provařit. Dochutíme rozetřeným česnekem a majoránkou. Podáváme s chlebem nebo rohlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |26. dubna 2015
to můžu Odpovědět
freya |16. května 2013
vyzkouším Odpovědět
cesalky |6. května 2013
zajímavé Odpovědět
JanaB |26. února 2013
Také ho občas vařím. Odpovědět
slavuska |26. února 2013
vařím :) Odpovědět
kote19 |26. února 2013
dělám :) Odpovědět
planeta |5. prosince 2012
dělávám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!