Staňte se našimi fanoušky na:

Myslivecký guláš

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pánvičku dáme lžíci sádla a cukr a upražíme tmavší karamel. Maso pokrájíme na kosíky a přidáme je k vyškvařeným kostičkám špeku a na nich osmažené cibuli. Trochu prochladlý karamel zakápneme lžící vařící vody. Pozor - když je karamel horký, rád a nepříjemně prská. Vmícháme karamel do masa. Celé koření zašijeme do sáčku z ťáčoviny nebo vložíme do čajového vajíčka, mletou směs zamícháme rovnou do masa. podlijeme a dusíme, dokud není maso měkké. Zahustíme moukou, provaříme a na závěr vlijeme víno. Podle chuti ještě můžeme při kyselit, při-solit. případně omáčku vylepšit ještě lžící .šípkové nebo rybízové zavařeniny rozpuštěné v trošce horké vody. Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |5. listopadu 2014
mňááám 1+++ Odpovědět
slu |31. řijna 2013
vypadá výborně Odpovědět
kote19 |26. února 2013
dobre Odpovědět
david.kruml.1 |16. prosince 2012
vyzkouším to ze srnčího Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!