Staňte se našimi fanoušky na:

Bublanina, která se vždycky povede

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V míse dobře prošleháme žloutky, vodu, olej a cukr. Pak přidáme mouku promíchanou s kypřícím práškem a nakonec tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a hustě poklademe ovocem. Nejlépe chutná s jahodami. Pečeme při 180°C asi 30-35 minut. Před podáváním bublaninu pocukrujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

najkuchtickalenka |6. května 2013
jednoducho super, nikdy nesklame, klasika Odpovědět
šupina73|5. května 2013
jednoduché a hlavně rychlé:-) a ještě k tomu určitě výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!