Staňte se našimi fanoušky na:

Biftek

Autor receptu: lucie.ruliskova (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mleté maso s nastrouhanými brambory a cibulí smícháme, osolíme, opepříme. Rukama namočenýma v oleji tvarujeme 8 bifteků, které smažíme na rozpáleném sádle po obou stranách dozlatova. Do vypečené šťávy rozmícháme hořčici a nasekanou pažitku a touto omáčkou bifteky přelijeme. Můžeme podávat s bramborem nebo s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

olma |15. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Janka D. |22. března 2013
mňamka Odpovědět
lucie.d.adamkova|23. března 2013
uz at nam ho zase udelas, miluju mlety masko Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!