Staňte se našimi fanoušky na:

Bavorské vdolečky

Autor receptu: Zorushka (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z droždí, trochy cukru a vlažného mléka vytvořímet kvásek. Všechny suroviny smícháme v míse, přidáme kvásek, vypracujeme hladné těsto a necháme, přikryté utěrkou, vykynout na teplém místě. Z vykynulého těsta vykrajujeme lžící vdolečky a necháme opět, asi hodinu kynout. Smažíme v oleji napřed zakryté, po obrácení bez pokličky. Na vychladlé dáme lžíci povidel a ozdobíme šlehačkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |16. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
lubela |13. řijna 2013
vyzkouším Odpovědět
Semyaza |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
li33 |5. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
Lucie10 |20. března 2013
Ukládám na vyzkoušení Odpovědět
kote19 |26. února 2013
mňam Odpovědět
janča88|10. června 2014
právě je dělám :) Odpovědět
poldinka|28. řijna 2013
URČITĚ SE DO NICH PUSTÍM. Odpovědět
adriana.kohutova|10. května 2013
mňááám, ty miluju, a vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!