Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Přichází jaro, příroda se probouzí a začínají rašit první bylinky a mladé…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Kyselá chuť rebarbory nejlépe vynikne ve sladkých dezertech. Sluší jí to…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Nejlepší dezert je takový, se kterým není téměř žádná práce a nakrmí co nejvíce…
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Jakmile v kuchyni zavoní nezaměnitelná kombinace skořice, badyánu, hřebíčku,…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.