Staňte se našimi fanoušky na:

Kančí řízky v jogurtu

Autor receptu: Kamil Uspávač (389 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Plátky masa naklepeme,mírně osolíme a naložíme nejméně na 5 hodin do kašičky z bílého jogurtu,vajec,solamylu,vegety a prolisovaného česneku.Vyjmeme,obalíme v prosáté strouhance a na rozehřátém oleji po obou stranách usmažíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |8. února 2014
skvělé,1+ Odpovědět
Januse |29. listopadu 2013
dobrý nápad, právě jsme dostali kančí maso jako svatební dar tak vyzkoušíme díky za recept Odpovědět
dagmar.vrbicka |8. června 2013
zajímavé,vyzkoušíme Odpovědět
Esmé |7. dubna 2013
Už dlouho mám chuť na zvěřinu, vypadá skvěle. Jen té vegety je možná do toho trochu škoda ;-) Odpovědět
lucie.ruliskova |23. března 2013
výpadá božsky Odpovědět
FOTOrecepty |17. února 2013
Tak bych si hned dal ;-) Odpovědět
Šuldeska |17. února 2013
To bych si dala. Odpovědět
Uzzi1 |27. prosince 2012
tohle jsem ještě nejedla, ráda bych ochutnala Odpovědět
david.kruml.1 |8. prosince 2012
chuťové pohárky křičí blahem Odpovědět
lvodakova|29. března 2013
přidávám do oblíbených a doma uvaříme, kančí maso máme, takže už se těsíme :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!