Staňte se našimi fanoušky na:

Zelenina v krustě s jogurtovým dipem

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

1) Mrkev nakrájíme na plátky o tloušťce 0,5 cm, cuketu a celer na centrimetrové plátky, brokolici a květák na růžičky. 2) Všechnu zeleninu povaříme 5 minut v osolené vodě. 3) Vejce rozšleháme v mléce. Strouhanku smícháme s Maggi Vegou. 4) Zeleninu obalujeme v hladké mouce, vejci s mlékem a nakonec ve strouhance. 5) Smažíme dozlatova, ubrouskem odsajeme přebytečný tuk ze zeleniny. 6) Smícháme jogurt s nadrobno nakrájenou jarní cibulkou, prolisovaným česnekem a citronovou šťávou. 7) Zeleninu podáváme s dipem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |10. března 2016
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!