Staňte se našimi fanoušky na:

Zelená homole

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smetanu vyšleháme s vanilkovým cukrem, půlku kokosu umeleme na moučku. Pudink uvaříme podle návodu, přimícháme amaretto a kokosovou moučku. Nalijeme do pudinkových formiček a necháme vychladit. Po vyklopení zdobíme šlehačkou, hroznovým vínem a posypeme zbylým kokosem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!