Staňte se našimi fanoušky na:

Želatína z čiernej kávy

Autor receptu: najkuchtickalenka (135 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
26× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z cukru a vody si pripravíme sirup. Pridáme kávu a sirup zahustíme želatínou. Nalejeme do formy a dáme vychladnúť. Podávame so šľahačkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Márč |1. června 2013
Bezva nápad, ukládám...:-) Odpovědět
Uzzi1 |31. května 2013
jsem kávová, takže vyzkouším Odpovědět
miuka |28. května 2013
tak tohle by mě opravdu nenapadlo. vyzkouším! Odpovědět
šanela |28. května 2013
dobrý tip, dík Odpovědět
dagmar.vrbicka |28. května 2013
zkusíme Odpovědět
ehm |27. května 2013
mnamka Odpovědět
lucka9 |27. května 2013
vyzkouším Odpovědět
maruskaji |27. května 2013
Vyzkousim. Odpovědět
petra.konfrstova |26. května 2013
to vůbec neznám... Odpovědět
Vlasta78 |25. května 2013
to neznám... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!