Staňte se našimi fanoušky na:

zavářka játrová rýže

Autor receptu: tom.bob.7568 (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo utřeme se solí a vejcem, přidáme pepř, utřený česnek, sekanou petrželovou nať nebo majoránku, přimícháme jemně umletá játra a zahustíme jemně strouhankou, aby to bylo řídké. Hotové těsto pak protlačíme hrubým struhadlem a povaříme asi 2 minuty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

M* |5. řijna 2013
dobrota Odpovědět
Lenny |21. září 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!