Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené sterilované zelí

Autor receptu: T (12 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pekáček vymažeme sádlem,na dno rozložíme sterilované kysané zelí bez nálevu z jedné sklenice,to posypeme celým pepřem,pokryjeme plátky,nebo kostkami uzeného masa a ukončíme rozložením zelí z druhé sklenice.Rajský protlak rozmícháme v 1/2 skleničce teplé vody,osolíme a nalijeme rovnoměrně na zelí. Pečeme zvolna v teplé troubě asi 80 minut. Podáváme z chlebem nebo rýží a můžeme ozdobit kopečkem zakysané smetany.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana 9|9. srpna 2014
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!