Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené filé s kysaným zelím

Autor receptu: nickzess (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce filé obalíme v mouce a na oleji opečeme dozlatova. Zelí propereme ve vodě. Zapékací misku vymažeme tukem a vložíme do něj plátky filé, které proložíme zelím ochuceným paprikou a kmínem. Zapékáme asi 20 minut. Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlasta78 |12. května 2013
zajímavé a dobré Odpovědět
Sofii |11. května 2013
Opravdu zajímavé, možná bych do zelí zamíchala malý kousek libové anglické slaniny, jen tak na vůni.... Odpovědět
water |10. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
najkuchtickalenka |9. května 2013
ukladam :-) Odpovědět
nikita066 |9. května 2013
velmi zajímavá kombinace Odpovědět
šupina73|8. května 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!