Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečená cuketa s masem a václavkami

Autor receptu: olma (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
50× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Václavky očistíme, nakrájíme na malinké kostičky, dáme do hrnce s vodou a 5 minut povaříme. Nalijeme na cedník a propláchneme pod tekoucí vodou. Na pánev dáme lžíci sádla, přidáme drobně nakrájenou cibulku a orestujeme. Přidáme maso, krátce osmažíme, přidáme václavky, kečup, osolíme, opepříme, podlijeme vývarem a dusíme, až se vývar skoro vypaří. Cukety umyjeme, rozpůlíme a vydlabeme střed s jádry. Střed potřeme prolisovaným česnekem, mírně osolíme a naplníme masovou směsí. Dáme na plech s pečícím papírem a dáme do předehřáté trouby na 170°C, na spodní mřížku. Pečeme asi 20 minut, až je cuketa měkká. Posypeme nastrouhaným sýrem a krátce zapečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |27. řijna 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!