Staňte se našimi fanoušky na:

Žampionová jatýrka

Autor receptu: Lucie Dubská (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • ingredience v postupu

Pracovní postup:

Do hrnce s vroucí vodou vhodíme drobně pokrájená játra, která ihned vyndáme, necháme okapat a zchladnout. Pak je zaprášíme Solamylem, opečeme v rozpáleném oleji, vyndáme stranou a ochutíme solí a pepřem. Na stejné pánvi orestujeme plátky žampionů a česneku, ochucených kmínem a sojovkou. Nakonec vmícháme i játra a podáváme například s rýží, zeleninovou rýží nebo s instantními nudlemi. Drůbeží játra nebo vepřová, cca 300 g Čerstvé žampiony -cca 200 g Olej 4 lžíce Sojová omáčka cca 2 lžíce Škrobová moučka 1 lžička Česnek cca 2 stroužek Kmín drcený Pepř mletý Sůl

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Ahasver |24. řijna 2016
jatýrka můžu na všechny způsoby Odpovědět
Vlastik |6. prosince 2013
Super 1* Odpovědět
Vlastik |6. prosince 2013
Super 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!