Staňte se našimi fanoušky na:

Zámecké roštěnky

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sardelovou pastu smícháme s vínem, olejem a pepřem. Touto směsí potřeme naklepané roštěnky a necháme je alespoň 3 hodiny odležet, nejlépe však do druhého dne. Pak je po obou stranách opečeme na grilu. Anglickou slaninu nakrájíme na malé kostičky a s troškou oleje ji necháme rozškvařit. Přidáme drobně nakrájenou cibulku, zpěníme ji, necháme prochladnout, vmícháme žloutky a nastrouhaný sýr a jen lehce osolíme. Směsí potřeme opečené roštěnky, vložíme je znovu pod gril a krátce zapečeme. Roštěnky na talíři pokapeme rozpuštěným máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlastik |9. prosince 2013
Rád zkusím Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1** Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!