Staňte se našimi fanoušky na:

Výborná jemná křenová omáčka

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Napřed utvoříme světlou jíšku rozpálíme tuk , na který pomalu sypeme mouku a nakonec po malých dávkách dáváme vývar.Potom křen omyjeme, oškrábeme a ustrouháme. Přidáme jej do hotové, světlé zahuštěné omáčky. S nastrouhaným křenem pracujeme rychle, abychom si zachovali pěkně světlou barvu. K omáčce podáváme houskový knedlík a dušené maso.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

šupina73|9. května 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!