Staňte se našimi fanoušky na:

Vídeňské rohlíčky

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny přísady na těsto rychle prohněteme, zabalíme do fólie a dáme aspoň na 1/2 hodiny do chladu. Z těsta vytvarujeme malé rohlíčky a dáme je na plech s pečícím papírem. Pečeme asi 10 minut na 200°C (plyn st. 3), pak je opatrně sundáme z plechu a hned je obalíme ve vanilkovém cukru smíchaném s moučkovým cukrem. Tip: Konce rohlíčků můžeme ponořit do vanilkové čokolády a posypat drcenými pistáciemi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Marie Belinova|19. řijna 2016
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!