Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový řízek s kapiovou směsí

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme, po stranách nakrájíme, aby se nekroutilo, posypeme mletou paprikou, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a necháme chvíli odpočinout. zatím na oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme plátky okurky a proužky kapie. Zastříkám šťávou ve které byla kapie naložená. Směs udržujeme na teple tak dlouho, dokud se na oleji neosmaží řízky, což trvá cca 10 min. Jakmile je maso měkké přidáme k němu zeleninovou směs, pokapeme worchestrem, podle chuti přisolíme a podáváme s hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!