Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové kotlety s česnekovou marinádou

Autor receptu: Tea (251 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Připravíme si marinádu tak, že smícháme vejce, 1 lžičku soli, 1/2 lžičky pepře, česnek, sójovou omáčku a hořčice. Kotlety naklepe, osolíme a opepříme. Maso vložíme do marinády, aby bylo naložené z obou stran. V marinádě necháme alespoň do druhého dne. Obalené marinádou kotlety vložíme do rozpáleného oleje a po obou stranách osmažíme dozlatova. Nakonec maso zbylou marinádou podlijeme, sředíme trochou vody a svaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!